Leden

2019

B.M. Bartelet (Branca)

2018 Biologie

Branca is onze Mestreechse mama en is altijd wel te porren voor een avondje in de kroeg, maar ook voor een filmavondje met thee kan je Branca altijd bellen. Deze bioloog in spe is zeker wel iemand waar je altijd op kan rekenen.

L.A.R. Steeghs (Lisette)

2016 MBO Facilitair Leidinggevende

2018 Facility Management

Lisette is ons creatiefste lid, bomvol ideeën en steekt graag de handen uit de mouwen. Ze is de baas in het hebben van de ergste katers, maar dat stopt haar niet van trouw meegaan met de rest.

2020

A.C. Gebel (Linda)

2017 Politicologie
2020 Kunstgeschiedenis

Linda is onze vurige feministe, die altijd voor iedereen klaarstaat en met haar geweldige dansskills de kroeg op z’n kop zet.

B. Gijsbers (Bente)

2019 Pedagogische wetenschappen

Bente is een lieve, kleine meid die zeker niet klein te krijgen is. Ze is ons kritische en spraakzaamste lid, waar je altijd aan kan kloppen om de leukste nieuwe plannen samen te bedenken en te organiseren met een boel gezelligheid.

S.C. Heuzinkveld (Shairy)

2019 HBO-V (Verpleegkunde)

Shairy is onze doorzetter die niet voor minder gaat dan het beste. HBO-V is pas het begin, want aan ambities geen gebrek. Drinken kan ze als de beste, maar op een goede avondmaaltijd moet ze nog even oefenen. Als je eenmaal door haar heen prikt zie je een hartje van goud.

S.E. Krukkeland (Sabrina)

2018 Duitse taal en Cultuur

Sabrina is ons vegetarische, zelfverzorgende en stijlvolste lid. Panterprint is altijd welkom, make-up moet er altijd af voor het slapengaan en wees lief voor de planeet! Sabrina is altijd supergezellig om een drankje mee te doen of te dansen en als er dingen geregeld moeten worden, kun je op haar rekenen.

M.J.W. Obers (Marianne)

2018 Biologie

2021 Master Medical Biology

Marianne is ons bloemetje, ze heeft even tijd nodig om te ontpoppen bij nieuwe mensen maar daarna kan je altijd een goed gesprek met haar hebben of gezellig een avondje stappen. Aan haar lengte en bouw is wel te zien welke sport ze doet, want ze is ons derde lid dat volleybalt.

A.P.L. Scheuten (Anoek)

2019 Geografie, Planologie en Milieu

Anoek is ons muzikale lid, gitaar spelen en eigen liedjes schrijven is helemaal haar ding. Ze is een van onze twee Tukkers en houdt van een feestje maar ook van lekker wandelen en bijkletsen met de andere leden.

J.A.H. Verstraten (Julia)

2019 Rechtsgeleerdheid

Julia is de make-up expert, de glittertjes op haar ogen zitten tot laat in de nacht nog perfect en tegen een avondje drinken zegt ze nooit nee. Ze heeft dan ook altijd geweldige avonden met leuke verhalen om aan de rest te vertellen.

2021

V.E. van Eck (Vera)

2020 Pedagogische Wetenschappen


Vera is net als haar rode lokken vurig en fel. Ze verzet voor haar studie Pedagogische wetenschappen bergen, maar dit doet ze ook letterlijk elke keer weer om naar de dispuutsavond te komen vanuit Beek. Je hoeft niet bang te zijn voor ongemakkelijke stiltes, want Vera kletst de oren van je hoofd. Deze meid staat voor iedereen klaar op ieder moment van de dag (en nacht).

 

 

S.J. Lodewijk (Susanna)

2018 Biomedische wetenschappen

Susanna is de oudste en het meest volwassen lid van jaar 2021. Ze is een schatje en met haar studie Biomedische Wetenschappen is ze de zorgzaamste van het stel. Het liefst gooit ze haar heupjes los tijdens de dispuutsavond om haar salsa moves te showen en ze leert dit met liefde aan de rest van het dispuut. Naast haar lidmaatschap bij Phocas heeft ze nu ook haar plekje gevonden binnen ons dispuut.

L.C.M De Reus (Lisanne)

2019 Pedagogische Wetenschappen

Lisanne is onze enthousiaste overblijfmoeder waar je altijd bij terecht kunt. Na een avondje uit kun je bij haar komen uitkateren met een goede bak koffie. Elke dispuutsavond opnieuw vertelt ze de grappigste verhalen over wat haar nu weer is overkomen. Maar laat je niet misleiden, ondanks haar onhandigheid, schaatst ze de sterren van de hemel.

Z.I.J. Rutten (Zjulie)

2018 Artificial Intelligence

Zjulie is onze tweede Maastrichtenaar en ze switcht dan ook voortdurend zonder moeite van ABN naar het Maastrichts als ze met dispuutsgenoot Branca praat. Niet alleen de G is zacht bij Zjulie, ze is een superlieve meid die altijd voor je klaarstaat en er voor je is. Voor een feestje is onze gezellige carnavalsvierder ook zeker te porren, hierbij geeft ze dan regelmatig een gratis lesje Burlesque weg.

Y.A.M. Smits (Yvon)

2019 Rechten & Bedrijfskunde

Yvon is onze grammarnazi, maar naast dat ze onze spelling altijd controleert, is ze ook heel stressbestendig. Dit kan ze goed laten zien tijdens een potje stresspong waar haar handbalskills goed naar voren komen. Daarnaast is ze super behulpzaam; ze komt altijd met oplossingen voor als het eventjes mis gaat en bewaart overal het overzicht over. Naast dat het een hele mooie meid is, heeft ze ook een knap stel hersenen, ze doet namelijk honours. 

S.P.J. Vergeer (Siena)

2019 Artificial Intelligence

Siena is de artistiekeling van ons jaar en daarnaast is ze ook altijd druk bezig met acht tentamens maken in 2 weken. Ondanks de drukte kan ze haar hoofd altijd goed op orde houden en drinkt ze graag een glaasje wijn met je. Ze koopt die wijn dan lekker goedkoop in bij de aldi, want liever goedkope wijn en een McFlurry dan dure wijn. Aan socialiteit geen gebrek, Siena is namelijk altijd in voor een goed gesprek.

I.E.A.S van de Wetering (Isabelle)

2019 Geneeskunde

Isabelle is het jongste lid van jaar 2021, desondanks is ze de mama van de groep. Ze zorgt altijd goed voor iedereen en ondanks haar glutenallergie is de voorraadkast altijd rijkelijk gevuld met snacks voor iedereen. Dansen kan ze als de beste en ze voorziet het hele dispuut van heerlijke drama-verhalen om lekker van te smullen. Daarnaast studeert ze geneeskunde, kortom een bezige bij!

Adspiranten

Amber
 
 
 
Fleur
 
 
Isa
 
 
 
Nora
 
 
 
Sabine
 
 
 
 
 
 
 
Susan