Kabarestafette

Kabarestafette

In 1992 organiseerde Dispuut Selene de eerste editie van ons Benefiet Kabarestafette. Dit was tijdens het vijfjarig bestaan van het Dispuut. Het evenement vond plaats in de Lindenberg in Nijmegen met ruim 400 toeschouwers. Nu 30 jaar later hebben er bijna elk jaar edities plaatsgevonden. Bekende cabaretiers zoals Jochem Myjer, Arie Koomen, Theo Maassen en Guido Weijers stonden in voorgaande jaren bij onze Kabarestafette op het podium.

De cabaretiers doen dit geheel vrijwillig en alle opbrengsten van de avond gaan naar het goede doel. Zo zijn er bedragen geschonken aan onder andere Unicef, Stichting Doe een Wens, het Ronald McDonald huis, het Kinder Oncologisch Centrum Nijmegen en MuZIEum Nijmegen.

Deze editie zal het dispuut en de commissie zich inzetten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de non-profit organisatie Education and Hope. Education and Hope zet zich in voor educatie en begeleiding van kinderen en jongvolwassenen in de Westerse hooglanden van Guatemala. Naast educatie en begeleiding, biedt Education and Hope ook goede voeding, zorg en psycho-sociaal welzijn.

Met trots mogen wij dan ook op 19 april 2023 de 30e editie van het Benefiet Kabarestafette laten plaatsvinden in de Lindenberg in Nijmegen!

Iedereen weet hoe lekker voelt het om even helemaal dubbel te liggen van het lachen. Dit willen we niemand onthouden; zorg dat je erbij bent!

Heeft u zin om een avondje niet meer bij te komen van het lachen? De kaarten voor de 6e lustrumeditie van de Kabarestafette zullen €15,- p.p. kosten, inclusief garderobe en servicekosten. De kaartverkoop zal starten om 09.00 uur op woensdag 8 maart 2023. U kunt kaarten reserveren door te mailen naar kabarestafette@gmail.com t.a.v. mevrouw S.L.S. Gijtenbeek met hierin vermeld hoeveel kaarten u voor uw dispuut wilt bestellen. Hierop zult u een bevestiging ontvangen met een betaalverzoek. Pas wanneer u het betaalverzoek heeft bevestigd, zijn de kaarten voor u gereserveerd.
Na de Kabarestafette zouden wij graag nog een drankje met u doen op onze Kaba-afterparty. Het feest zal direct na de voorstelling beginnen in Bar2, in de Molenstraat. Met uw Kabarestafettekaartje is de entree gratis. Heeft u helaas geen kaartjes voor de Kabarestafette kunnen bemachtigen? Dan bent u alsnog welkom vanaf 00.00 uur. Dit zal €3,- p.p. kosten, wat natuurlijk volledig naar het goede doel zal gaan.

met verlichtende groet,

S.J. Lodewijk

VP Kabarestafettecommissie h.t.

 

 

Posters van voorgaande jaren

SS_kabarestafette_A6