Kabarestafette

Kabarestafette

In 1992 organiseerde Dispuut Selene de eerste editie van ons Benefiet Kabarestafette. Dit was tijdens het vijfjarig bestaan van het Dispuut. Het evenement vond plaats in de Lindenberg in Nijmegen met ruim 400 toeschouwers. Nu 30 jaar later hebben er bijna elk jaar edities plaatsgevonden. Bekende cabaretiers zoals Jochem Myjer, Arie Koomen, Theo Maassen en Guido Weijers stonden in voorgaande jaren bij onze Kabarestafette op het podium.

De cabaretiers doen dit geheel vrijwillig en alle opbrengsten van de avond gaan naar het goede doel. Zo zijn er bedragen geschonken aan onder andere Unicef, Stichting Doe een Wens, het Ronald McDonald huis en het Kinder Oncologisch Centrum Nijmegen.

Deze editie zal het dispuut en de commissie zich inzetten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor muZIEum Nijmegen. MuZIEum zet zich in voor de werkgelegenheid van blinden en slechtzienden. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat mensen met een normaal zicht begrijpen hoe slechtzienden de wereld ervaren

Met trots mogen wij dan ook op 13 april 2022 de 29e editie van het Benefiet Kabarestafette laten plaatsvinden in de Lindenberg in Nijmegen!

Iedereen weet hoe lekker voelt het om even helemaal dubbel te liggen van het lachen. Dit willen we niemand onthouden; zorg dat je erbij bent!

 

De kaartverkoop begint op 2 maart! Door the mailen naar kabarestafette@gmail.com kunt u uw kaarten reserveren, deze kosten €12,50 per persoon . Wij hopen u in groten getale te mogen ontvangen!

 

met verlichtende groet,

S.E. Krukkeland

VP Kabarestafettecommissie

 

 

Posters van voorgaande jaren

SS_kabarestafette_A6SS_after-kabaparty_A6