Kabarestafette

Kabarestafette

Dispuut Selene organiseert ieder jaar een Benefiet Kabarestafette en dit op woensdag 20 februari 2019 vond alweer de 28e editie plaats. Ook deze editie was weer zeer geslaagd! Victor Luis van Es, Arjan Kleton, Glodi Lugungu en Farbod Moghaddam hebben een schitterende show weggegeven en er is een mooi bedrag opgehaald voor Hulphond Nederland. Als kers op de taart was de afterparty ook een groot succes!

https://www.facebook.com/Kabarestafette-152641815379430/

Het verhaal achter de Kaba…

Onze Kabarestafette is een jaarlijks terugkerend spektakel en kabarestafettede trots van dispuut Selene.
Dit evenement is tijdens het eerste lustrum ontstaan in 1992 en vond toen nog plaats in de Lindenberg met plaats voor 400 toeschouwers. Inmiddels trekt zij volle zalen in de Stadsschouwburg waar plek is voor wel 900 toeschouwers! Met trots organiseren wij ieder jaar weer dit schitterende evenement en mogen we onze Kabarestafette de grootste onder de Nederlandse studenten noemen! Er hebben artiesten op het podium gestaan als Theo Maassen, Jochem Meyjer, Sara kroos en Guido Weijers. De cabaretiers doen dit geheel vrijwillig en alle opbrengsten van de avond gaan naar het goede doel. Zo zijn er bedragen geschonken aan onder andere Unicef, Stichting Doe een Wens, het Ronald McDonald huis en het Kinder Oncologisch Centrum Nijmegen.

Iedereen weet hoe lekker voelt het om even helemaal dubbel te liggen van het lachen. Dit willen we niemand onthouden; zorg dat je erbij bent!

SS_kabarestafette_A6 SS_after-kabaparty_A6