Reünisten

Namens de Reünistenvereniging Selene

De reünistenvereniging van Selene is opgericht in 2016 en bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde reünisten van alle lichtingen van het dispuut.

In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een gemêleerd gezelschap, waarin diverse dames zitten met uiteenlopende beroepen en interesses.

Doel van de vereniging is ondersteunen van het dispuut, kennis delen, elkaars netwerk vergroten, en natuurlijk ook een gezellige tijd hebben met elkaar.

Jaarlijks komen de reünisten twee keer bij elkaar, in het voorjaar en rond de dies. We streven naar een keer per jaar een inhoudelijk programma en een keer per jaar een informele bijeenkomst, samen met het dispuut.

Iedereen die lid is geweest van het dispuut en reünist is geworden kan lid worden van de vereniging.

Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, die ten goede komt aan de activiteiten, maar ook aan het dispuut. Zo is er bijvoorbeeld dit jaar een bedrag geschonken om het lustrum mee te helpen financieren. En het jaar ervoor is er bijgedragen aan de intro.

Inmiddels is het tweede bestuur aangetreden, met Dionne Dinkhuijsen, Simone Scholten-Klei en Michelle Sonke-Gilissen. Zij namen het stokje over van Kim van Winden, Ingrid Boekema-van der Linden en Nanne Verheijen.

Ben je reünist van Selene en geïnteresseerd om lid te worden neem dan contact met één van ons op.

Heb je tips en adviezen, ideeën voor activiteiten, of wil je gewoon wat aan ons kwijt, mail dan naar: reunistenselene@gmail.com

Met verlichtende groet, Dionne, Simone, Michelle

Voormalige maangodinnen