Kabarestafette

Kabarestafette

In 1992 organiseerde Dispuut Selene de eerste editie van ons Benefiet Kabarestafette. Dit was tijdens het vijfjarig bestaan van het Dispuut. Het evenement vond plaats in de Lindenberg in Nijmegen met ruim 400 toeschouwers. Nu 30 jaar later hebben er bijna elk jaar edities plaatsgevonden. Bekende cabaretiers zoals Jochem Myjer, Arie Koomen, Theo Maassen en Guido Weijers stonden in voorgaande jaren bij onze Kabarestafette op het podium.

De cabaretiers doen dit geheel vrijwillig en alle opbrengsten van de avond gaan naar het goede doel. Zo zijn er bedragen geschonken aan onder andere Unicef, Stichting Doe een Wens, het Ronald McDonald huis, het Kinder Oncologisch Centrum Nijmegen en MuZIEum Nijmegen.

Afgelopen editie heeft het dispuut en de commissie zich ingezet om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de non-profit organisatie Education and Hope. Education and Hope zet zich in voor educatie en begeleiding van kinderen en jongvolwassenen in de Westerse hooglanden van Guatemala. Naast educatie en begeleiding, biedt Education and Hope ook goede voeding, zorg en psycho-sociaal welzijn.

Met trots hebben wij dan ook op 19 april 2023 de 30e editie van het Benefiet Kabarestafette laten plaatsvinden in de Lindenberg in Nijmegen!

Iedereen weet hoe lekker het voelt het om even helemaal dubbel te liggen van het lachen. Dit willen we niemand onthouden; zorg dat je erbij bent in 2024!

met verlichtende groet,

S.J. Lodewijk

VP Kabarestafettecommissie h.t.

 

 

Posters van voorgaande jaren