Leden

2016

L.N. Visscher (Louise)

2015 Economie en bedrijfseconomie
2019 Master Accountancy

Louise is een lid die wel van feestje houdt. Ze is ons rekenwonder maar je hoeft niet te rekenen op een rustig avondje met haar. Crashen kan altijd bij Louise maar samen eten, uitjes en andere activiteiten zijn ook altijd leuk met haar.
M.J.M.C Widdershoven (Mieke)

2015 Rechten
2016 Notarieel recht
2020 Master Burgerlijk recht

Mieke is onze Intratuin en marktliefhebber. Iedereen kent haar in Nijmegen en ze is net zo lief als dat ze eruit ziet. Maar laat je niet voor de gek houden door dit schattig uiterlijk, want ze heeft zeker ook genoeg kattenkwaad uitgehaald en herinneringen gemaakt die menig van ons nog lang bij zullen blijven.

2019

B.M.Bartelet (Branca)

2018 Biologie

Branca is onze mestreechse mama en is altijd wel te porren voor een avondje in de kroeg, maar ook voor een filmavondje met thee kan je Branca altijd bellen. Deze bioloog in spe is zeker wel iemand waar je altijd op kan rekenen.
L.A.R. Steeghs (Lisette)

2018 Facility Management

L.A.R. Steeghs (Lisette)
 2018 Facility Management
 Lisette is ons creatiefste lid, bomvol ideeën en steekt graag de handen uit de mouwen. Ze is de baas in het hebben van de ergste katers maar dat stopt haar niet van trouw meegaan met de rest. 

2020

A.C. Gebel (Linda)

2017 Politicologie
2020 Kunstgeschiedenis

Linda is onze vurige feministe, die altijd voor iedereen klaarstaat en met haar geweldige dansskills de kroeg op z’n kop zet.
B. Gijsbers (Bente)

2019 Pedagogische wetenschappen

Bente is een lieve kleine meid die zeker niet klein te krijgen is. Ze is ons kritische en spraakzaamste lid, waar je altijd aan kan kloppen om de leukste nieuwe plannen samen te bedenken en te organiseren met een boel gezelligheid.
S.C. Heuzinkveld (Shairy)

2019 HBO-V (Verpleegkunde)

Shairy is onze doorzetter die niet voor minder gaat dan het beste. HBO-V is pas het begin, want aan ambities geen gebrek. Drinken kan ze als de beste, maar op een goeie avondmaaltijd moet ze nog even oefenen. Als je eenmaal door haar heen prikt zie je een hartje van goud.
S.E. Krukkeland (Sabrina)

2018 Duitse taal en Cultuur

Sabrina is ons vegetarische, zelfverzorgende en stijlvolste lid. Panter print is altijd welkom, make-up moet er altijd af voor het slapen gaan en wees lief voor de planeet! Sabrina is altijd supergezellig om een drankje mee te doen of te dansen, en als er dingen geregeld moeten worden kun je op haar rekenen.
M.J.W. Obers (Marianne)

2018 Biologie

Marianne is ons bloemetje, ze heeft even tijd nodig om te ontpoppen bij nieuwe mensen maar daarna kan je altijd een goed gesprek met haar hebben of gezellig een avondje stappen. Met haar lengte en bouw is wel te zien welke sport ze doet, want ze is ons derde lid dat volleybalt.
A.P.L. Scheuten (Anoek)

2019 Geografie, Planologie en Milieu

Anoek is ons muzikale lid, gitaar spelen en eigen liedjes schrijven is helemaal haar ding. Ze is een van onze twee Tukkers en houdt van een feestje maar ook van lekker wandelen en bijkletsen met de andere leden.
J.A.H. Verstraten (Julia)

2019 Rechtsgeleerdheid

Julia is de make up expert, de glittertjes op haar ogen zitten tot laat in de nacht nog perfect en tegen een avondje drinken zegt ze nooit nee. Ze heeft dan ook altijd geweldige avonden met leuke verhalen om aan de rest te vertellen.

2021

V.E. van Eck

2020 Pedagogische Wetenschappen

S.J. Lodewijk

2018 Biomedische wetenschappen
L.C.M De Reus

2019 Pedagogische Wetenschappen
Z.I.J. Rutten

2018 Artificial Intelligence
Y.A.M. Smits

2019 Rechten & Bedrijfskunde
S.P.J. Vergeer

2019 Artificial Intelligence

I.E.A.S van de Wetering

2019 Geneeskunde

Reünisten

Mw. A. Drexhage, Mr. I.M.G. Verheijen-Loman, Mw. S.M. Boerakkers-Peeters, Mr. E. Kalthoff-Seferiadis, Mr. L.H.G. Strous, Mr C.H.D.W. van den Borne-Verheijen, Mr M.J.B. Geven-Wielens, Drs. C. van den Berg, Drs. K.J. van den Berg-van der Linde, Ing. E.C.C. Mateijsen-van Asselen, Mr C. Obenhuijsen, Mr. C.A.M. Samson, Drs. C.L.J. op den Camp-Diks, Mw. D.J. Hagels, Mr. I. Meuwese, Drs. Th.M.J.J.M. Richelle, Drs. W.E.P. Meertens, Drs. H.P. Merkus, Drs. E.P.F. Gerdingh, Drs. W.M.C. Bovens, Mw. M. Nachtegaal, Drs. R.E.J. Visscher, Drs. M. van Kerkvoorden-IJsseldijk, Drs. S.A.M. Klei, Drs. B.A.H.S. Dinkhuijsen, Drs. M.H.J. Gilissen, Mr. D.O. Groenendijk, Mw. E.C.J. Bredewoud-Springer, Mr C.S. van Agteren, Drs. E.C. Hoentjen, Drs. J. Vlek, Drs. E.J.C. Hakvoort, Mw. M.E. de Puydt, Drs. W. Pels, Drs. M.E. van Kan, Mw. E.M.P.C. Broeders, Drs. I.M.E. Ruigrok, Drs. M.H.M. Vlak, M.M.P.A. van Gansewinkel Msc. , Drs. M. Nap, Prof. dr. mr. C.D.J. Bulten, Drs. J.A. Kamp, Drs. M.P.G. Schoonenberg, Drs. M. Riemersma, Mr. C.A.F. Haans, Drs. I.J.M. van der Linden, Mr. L.S. Oosten, Drs. M.T.P. de Clonie Maclennan-Naphausen, Mr. Drs. H.M.M. Zelen, Drs R.M. Tuinema, Drs. S.J.L. van de Wier, Drs. S.L.C. Quodbach, Drs. C.J.P. Havermans, J.M. Haagen Msc., Drs. A.C. Honingh, Drs. D.M.J. Bohemen-Gijselaers, R.M. Feddes Msc., Drs. M.A.E. van Stiphout, Mw. M.W. Brand, Mr. S.E.A. de Jongh, C.J.M. Goulmy Msc., Drs. C.V.M. Verhagen, Drs. C.M. Hofhuizen , Mr. L. Frieling, Mr. Drs. C.J.M. van der Steen, Drs. M.A. Lionarons, MA. A.C.F.A. Jansen, Drs. D.C. van den Broek-Geijsman, Mr. E.H. ten Duis-van Beem, Mr. C.R. Karnebeek , Mr. L. Ruis , Drs. S.M. Langeveld, BN. W.M. van Riel, Mw. M.L. Ruskauff-Metzemaekers , Mr. M.A.E.C. van Haren, MA. G.M.M. Schellekens, MA. C.S. Sterk, Mr. J.C. Hamers, Mr. W.H. Hulst, L.J. Beulens MSc, Mr. A.M. Mennens, Drs. V.J. van der Voort, Mr. K.A.M.M. van Winden-Vervuurt, Mw. A.C. Hobbelen, E.C.G. Sniekers MSc, A. van Schaik MSc, Mr. I. van Velzen, B.J. Bakker MSc, Mr. I.R.P.J. van Ham, Mw. R.S. Spoorenberg, N. Verheijen MSc, Mr. H.J.F. Traa, M.H.A.G. van Vark MSc, V.A. Derksen MSc, Mw. S.B.J. Lenselink, Mr. N.J. Rossing, L.M. Rooijackers MSc, M.A. de With MSc, R.A. Derks MSc, Mw. S. Kwakernaak, F.P.E. Dikker MSc, Mr. A. de Masier, Mw. M.J. den Hartog, M. Vastenhout MSc.