Leden

2019

B.M. Bartelet (Branca)

2018 Biologie

2022 Master Medical Biology

Branca is onze Mestreechse mama en is altijd wel te porren voor een avondje in de kroeg, maar ook voor een filmavondje met thee kan je Branca altijd bellen. Deze bioloog in spe is zeker wel iemand waar je altijd op kan rekenen.

L.A.R. Steeghs (Lisette)

2016 MBO Facilitair Leidinggevende

2018 Facility Management

Lisette is ons creatiefste lid, bomvol ideeën en steekt graag de handen uit de mouwen. Ze is de baas in het hebben van de ergste katers, maar dat stopt haar niet van trouw meegaan met de rest.

2020

A.C. Gebel (Linda)

2017 Politicologie
2020 Kunstgeschiedenis

Linda is onze vurige feministe, die altijd voor iedereen klaarstaat en met haar geweldige dansskills de kroeg op z’n kop zet.

B. Gijsbers (Bente)

2019 Pedagogische wetenschappen

2022 Master Pedagogische wetenschappen

Bente is een lieve, kleine meid die zeker niet klein te krijgen is. Ze is ons kritische en spraakzaamste lid, waar je altijd aan kan kloppen om de leukste nieuwe plannen samen te bedenken en te organiseren met een boel gezelligheid.

 

S.C. Heuzinkveld (Shairy)

2019 HBO-V (Verpleegkunde)

Shairy is onze doorzetter die niet voor minder gaat dan het beste. HBO-V is pas het begin, want aan ambities geen gebrek. Drinken kan ze als de beste, maar op een goede avondmaaltijd moet ze nog even oefenen. Als je eenmaal door haar heen prikt zie je een hartje van goud.

S.E. Krukkeland (Sabrina)

2018 Duitse taal en Cultuur

2022 Master Intercultural Communication

Sabrina is ons vegetarische, zelfverzorgende en stijlvolste lid. Panterprint is altijd welkom, make-up moet er altijd af voor het slapengaan en wees lief voor de planeet! Sabrina is altijd supergezellig om een drankje mee te doen of te dansen en als er dingen geregeld moeten worden, kun je op haar rekenen.

M.J.W. Obers (Marianne)

2018 Biologie

2021 Master Medical Biology

Marianne is ons bloemetje, ze heeft even tijd nodig om te ontpoppen bij nieuwe mensen maar daarna kan je altijd een goed gesprek met haar hebben of gezellig een avondje stappen. Aan haar lengte en bouw is wel te zien welke sport ze doet, want ze is ons derde lid dat volleybalt.

A.P.L. Scheuten (Anoek)

2019 Geografie, Planologie en Milieu

Anoek is ons muzikale lid, gitaar spelen en eigen liedjes schrijven is helemaal haar ding. Ze is een van onze twee Tukkers en houdt van een feestje maar ook van lekker wandelen en bijkletsen met de andere leden.

J.A.H. Verstraten (Julia)

2019 Rechtsgeleerdheid

Julia is de make-up expert, de glittertjes op haar ogen zitten tot laat in de nacht nog perfect en tegen een avondje drinken zegt ze nooit nee. Ze heeft dan ook altijd geweldige avonden met leuke verhalen om aan de rest te vertellen.

2021

V.E. van Eck (Vera)

2020 Pedagogische Wetenschappen


Vera is net als haar rode lokken vurig en fel. Ze verzet voor haar studie Pedagogische wetenschappen bergen, maar dit doet ze ook letterlijk elke keer weer om naar de dispuutsavond te komen vanuit Beek. Je hoeft niet bang te zijn voor ongemakkelijke stiltes, want Vera kletst de oren van je hoofd. Deze meid staat voor iedereen klaar op ieder moment van de dag (en nacht).

S.J. Lodewijk (Susanna)

2018 Biomedische wetenschappen

2022 Master Biomedical Sciences

Susanna is de oudste en het meest volwassen lid van jaar 2021. Ze is een schatje en met haar studie Biomedische Wetenschappen is ze de zorgzaamste van het stel. Het liefst gooit ze haar heupjes los tijdens de dispuutsavond om haar salsa moves te showen en ze leert dit met liefde aan de rest van het dispuut. 

L.C.M De Reus (Lisanne)

2019 Pedagogische Wetenschappen

Lisanne is onze enthousiaste overblijfmoeder waar je altijd bij terecht kunt. Na een avondje uit kun je bij haar komen uitkateren met een goede bak koffie. Elke dispuutsavond opnieuw vertelt ze de grappigste verhalen over wat haar nu weer is overkomen. Maar laat je niet misleiden, ondanks haar onhandigheid, schaatst ze de sterren van de hemel.

Z.I.J. Rutten (Zjulie)

2018 Artificial Intelligence

2022 Master Cognitive Neuroscience

Zjulie is onze tweede Maastrichtenaar en ze switcht dan ook voortdurend zonder moeite van ABN naar het Maastrichts als ze met dispuutsgenoot Branca praat. Niet alleen de G is zacht bij Zjulie, ze is een superlieve meid die altijd voor je klaarstaat en er voor je is. Voor een feestje is onze gezellige carnavalsvierder ook zeker te porren, hierbij geeft ze dan regelmatig een gratis lesje Burlesque weg.

Y.A.M. Smits (Yvon)

2019 Rechten & Bedrijfskunde

Yvon is onze grammarnazi, maar naast dat ze onze spelling altijd controleert, is ze ook heel stressbestendig. Dit kan ze goed laten zien tijdens een potje stresspong waar haar handbalskills goed naar voren komen. Daarnaast is ze super behulpzaam; ze komt altijd met oplossingen voor als het eventjes mis gaat en bewaart overal het overzicht over. Naast dat het een hele mooie meid is, heeft ze ook een knap stel hersenen, ze doet namelijk honours. 

 

S.P.J. Vergeer (Siena)

2019 Artificial Intelligence

Siena is de artistiekeling van ons jaar en daarnaast is ze ook altijd druk bezig met acht tentamens maken in 2 weken. Ondanks de drukte kan ze haar hoofd altijd goed op orde houden en drinkt ze graag een glaasje wijn met je. Ze koopt die wijn dan lekker goedkoop in bij de aldi, want liever goedkope wijn en een McFlurry dan dure wijn. Aan socialiteit geen gebrek, Siena is namelijk altijd in voor een goed gesprek.

I.E.A.S van de Wetering (Isabelle)

2019 Geneeskunde

Isabelle is het jongste lid van jaar 2021, desondanks is ze de mama van de groep. Ze zorgt altijd goed voor iedereen en ondanks haar glutenallergie is de voorraadkast altijd rijkelijk gevuld met snacks voor iedereen. Dansen kan ze als de beste en ze voorziet het hele dispuut van heerlijke drama-verhalen om lekker van te smullen. Daarnaast studeert ze geneeskunde, kortom een bezige bij!

 

2022

N.E. Bergsma (Nora)

2019 Geneeskunde

2022 Master Geneeskunde

Noor is de liefste en zorgzaamste meid, het is dan ook geen verrassing dat ze geneeskunde studeert. Ze lapt iedereen op maar is wel goed in zichzelf verwonden. Zo heeft deze Friezin haar arm gebroken bij de eerste keer fierljeppen. Op bevroren water weet ze echter wel raad want ze kunstschaatst de sterren van het ijs. Dit is dan ook terug te zien op de dansvloer.

A. De Bruin (Amber)

2019 Pedagogische Wetenschappen

Amber is een van onze creatievelingen die elke dispuutsavond flink wat kilometers maakt om ons met haar gezelschap te verblijden. Hiernaast heeft ze altijd een overlevingspakket paraat, want in haar tasje zitten altijd zakdoekjes, keelsnoepjes, paracetamol en nog veel meer. Amber is onze mama van jaar 2022, ze staat altijd voor je klaar en is een schat van een meid.

S.L.S. Gijtenbeek

2015 Leraar basisonderwijs

2021 Pre-master onderwijswetenschappen

Susan is onze wijnliefhebber, elke indrink sessie gaat gepaard met rode wijn (mits met kurk). Als oudste maar zeker een van de wildste is ze kleurrijk terug te vinden in de kroeg. Glitters op haar ogen en een dure lippenstift in haar tas, Susan is en blijft aan je zij tot je dansend het maanlicht inloopt.

S.P.B. ter Horst (Sabine)

2019 Geneeskunde

Sabine is een energieke en spontane meid. Ondanks haar drukke schema en een actief studentenleven kun je haar vaak tot de vroege uurtjes in de stad vinden.

In de weekenden is ze wel eens op het water te zien waar ze haar zeilkunsten doorgeeft. Tenminste, als ze niet aan het reizen is: met de reiscommissie van haar studie heeft ze al vele reisjes georganiseerd en meegemaakt.

 I.M.J. Martens (Isa)

2020 International Business Administration

Isa is onze avonturier. Aan het begin van de avond blijft ze liever “nog even” zitten tijdens het indrinken, maar vaak is zij juist degene die als een van de laatsten over blijft in de TKB. Zij spoort ons altijd aan om nog even gezellig mee te gaan, met Isa is vroeg naar huis gaan geen optie. Met haar vrolijke lach en onvermoeibare energie is zij de perfecte aanvulling tot ons dispuut.

F.J. Middelman (Fleur)

2019 Pedagogische Wetenschappen

Fleur is de danser van jaar 2022. Tijdens de dispuutsavonden zul je haar altijd in het midden van de kring zien draaien met haar heupen. Als ze niet aan het dansen is dan is ze te vinden op het terras, waar de verhalen rijkelijk vloeien. Ze praat menig dispuutslid de oren van het hoofd. Maar dat vinden wij niet erg, haar verhalen zorgen altijd voor een goede sfeer.

Adspiranten

Carlijn

Karlijn 

Mirthe

Robin