Leden

2020

M.J.W. Obers (Marianne)

2018 Biologie

2021 Master Medical Biology

VP Lustrum i.t.

Marianne is ons bloemetje, ze heeft even tijd nodig om te ontpoppen bij nieuwe mensen maar daarna kan je altijd een goed gesprek met haar hebben of gezellig een avondje stappen. Aan haar lengte en bouw is wel te zien welke sport ze doet, want ze is ons derde lid dat volleybalt.

A.P.L. Scheuten (Anoek)

2019 Geografie, Planologie en Milieu

Anoek is ons muzikale lid, gitaar spelen en eigen liedjes schrijven is helemaal haar ding. Ze is een van onze twee Tukkers en houdt van een feestje maar ook van lekker wandelen en bijkletsen met de andere leden.

J.A.H. Verstraten (Julia)

2019 Rechtsgeleerdheid

2023 Master Fiscaal Recht

Lustrum Quaestrix i.t.

Julia is de make-up expert, de glittertjes op haar ogen zitten tot laat in de nacht nog perfect en tegen een avondje drinken zegt ze nooit nee. Ze heeft dan ook altijd geweldige avonden met leuke verhalen om aan de rest te vertellen.

2021

V.E. van Eck (Vera)

2020 Pedagogische Wetenschappen

Vera is net als haar rode lokken vurig en fel. Ze verzet voor haar studie Pedagogische wetenschappen bergen, maar dit doet ze ook letterlijk elke keer weer om naar de dispuutsavond te komen vanuit Beek. Je hoeft niet bang te zijn voor ongemakkelijke stiltes, want Vera kletst de oren van je hoofd. Deze meid staat voor iedereen klaar op ieder moment van de dag (en nacht).

S.J. Lodewijk (Susanna)

2018 Biomedische wetenschappen

2022 Master Biomedical Sciences

Susanna is de oudste en het meest volwassen lid van jaar 2021. Ze is een schatje en met haar studie Biomedische Wetenschappen is ze de zorgzaamste van het stel. Het liefst gooit ze haar heupjes los tijdens de dispuutsavond om haar salsa moves te showen en ze leert dit met liefde aan de rest van het dispuut. 

L.C.M. de Reus (Lisanne)

2019 Pedagogische Wetenschappen

2023 Master Pedagogische Wetenschappen

Abactis i.t. 

Lisanne is onze enthousiaste overblijfmoeder waar je altijd bij terecht kunt. Na een avondje uit kun je bij haar komen uitkateren met een goede bak koffie. Elke dispuutsavond opnieuw vertelt ze de grappigste verhalen over wat haar nu weer is overkomen. Maar laat je niet misleiden, ondanks haar onhandigheid, schaatst ze de sterren van de hemel.

Y.A.M. Smits (Yvon)

2019 Dubbelstudie Recht & Management

2023 Master Staats- en Bestuursrecht

Lustrum Praeses i.t. 

Yvon is onze grammarnazi, maar naast dat ze onze spelling altijd controleert, is ze ook heel stressbestendig. Dit kan ze goed laten zien tijdens een potje stresspong waar haar handbalskills goed naar voren komen. Daarnaast is ze super behulpzaam; ze komt altijd met oplossingen voor als het eventjes mis gaat en bewaart overal het overzicht over. Naast dat het een hele mooie meid is, heeft ze ook een knap stel hersenen, ze doet namelijk honours. 

S.P.J. Vergeer (Siena)

2019 Artificial Intelligence

2023 Master Cognitive Neuroscience

Lustrum Abactis i.t. 

Siena is de artistiekeling van ons jaar en daarnaast is ze ook altijd druk bezig met acht tentamens maken in 2 weken. Ondanks de drukte kan ze haar hoofd altijd goed op orde houden en drinkt ze graag een glaasje wijn met je.  Aan socialiteit geen gebrek, Siena is namelijk altijd in voor een goed gesprek.

I.E.A.S van de Wetering (Isabelle)

2019 Geneeskunde

Isabelle is het jongste lid van jaar 2021, desondanks is ze de mama van de groep. Ze zorgt altijd goed voor iedereen en ondanks haar glutenallergie is de voorraadkast altijd rijkelijk gevuld met snacks voor iedereen. Dansen kan ze als de beste en ze voorziet het hele dispuut van heerlijke drama-verhalen om lekker van te smullen. Daarnaast studeert ze geneeskunde, kortom een bezige bij!

2022

A. de Bruin (Amber)

2019 Pedagogische Wetenschappen

Amber is een van onze creatievelingen die er elke dispuutsavond voor zorgt dat het op rolletjes loopt. Ze heeft altijd een overlevingspakket paraat, want in haar tasje zitten altijd zakdoekjes, keelsnoepjes, paracetamol en nog veel meer. Amber is onze mama van jaar 2022, ze staat altijd voor je klaar en is een schat van een meid.

S.L.S. Gijtenbeek (Susan)

2015 Leraar Basisonderwijs

2021 Pre-master Onderwijswetenschappen

2023 Master Onderwijswetenschappen

Praeses h.t. – Quaestrix i.t.

Susan is onze wijnliefhebber, elke indrink sessie gaat gepaard met rode wijn (mits met kurk). Als oudste maar zeker een van de wildste is ze kleurrijk terug te vinden in de kroeg. Glitters op haar ogen en een dure lippenstift in haar tas, Susan is en blijft aan je zij tot je dansend het maanlicht inloopt.

S.P.B. ter Horst (Sabine)

2019 Geneeskunde

Quaestrix i.t.

Sabine is een energieke en spontane meid. Ondanks haar drukke schema en een actief studentenleven kun je haar vaak tot de vroege uurtjes in de stad vinden.

In de weekenden is ze wel eens op het water te zien waar ze haar zeilkunsten doorgeeft. Tenminste, als ze niet aan het reizen is: met de reiscommissie van haar studie heeft ze al vele reisjes georganiseerd en meegemaakt.

 I.M.J. Martens (Isa)

2020 International Business Administration

Isa is onze avonturier. Aan het begin van de avond blijft ze liever “nog even” zitten tijdens het indrinken, maar vaak is zij juist degene die als een van de laatsten over blijft in de TKB. Zij spoort ons altijd aan om nog even gezellig mee te gaan, met Isa is vroeg naar huis gaan geen optie. Met haar vrolijke lach en onvermoeibare energie is zij de perfecte aanvulling tot ons dispuut.

F.J. Middelman (Fleur)

2019 Pedagogische Wetenschappen

Quaestrix h.t.

 

Fleur is de danser van jaar 2022. Tijdens de dispuutsavonden zul je haar altijd in het midden van de kring zien draaien met haar heupen. Als ze niet aan het dansen is dan is ze te vinden op het terras, waar de verhalen rijkelijk vloeien. Ze praat menig dispuutslid de oren van het hoofd. Maar dat vinden wij niet erg, haar verhalen zorgen altijd voor een goede sfeer.

2023

R. Creemers (Robin)

2022 Bestuurskunde

Al lijkt ze soms wat verlegen, je zult al snel merken dat Robin een energieke meid is , die bruist van de gezelligheid. Ze is een heerlijke meid waarmee je goed kan lachen, dit mede door haar grappige lach. Robin is soms ook wel een beetje de moeder van het jaar, niet bij keus, maar omdat ze haar alcohol het beste kan handelen. Ja pas op, deze meid kan je onder de tafel zuipen. Pas ook op als je met Robin aan de bar staat, ze zal je altijd een shotje fireman proberen aan te smeren!

C. de Graaf (Carlijn)

2021 Psychologie

Abactis h.t.

Als je met Carlijn bent, word je gewoon vrolijk. Deze vrolijke meid is altijd van de partij. Ze speelt van ons jaar het vaakst de avond uit en is heerlijk spontaan. Ze heeft altijd wel een lekkere babbel en een avond kletsen met haar vliegt voorbij. Ze is daarnaast super vrijgevig en als je iets nodig hebt kun je altijd bij haar terecht. Kortom, een geweldige drink- en danspartner en een geweldige vriendin.

K.M.W. Hoefnagel (Karlijn)

2022 HBO-V (Verpleegkunde)

Karlijn is de enthousiaste plattelandsmeid van het jaar. Je ziet haar genieten wanneer ze omringt is met vriendinnen en ze heeft altijd een opkikkerend woordje klaar wanneer mensen haar nodig hebben. Ook is drinken met haar heel goedkoop, want na een paar biertjes zijn haar voeten niet meer van de dansvloer af te krijgen.

M.E.C. Meisters (Mirthe)

2021 HBO Rechten

Mirthe is de meest directe van ons jaar en heeft absoluut geen blad voor de mond. Maar dat neemt niet weg dat ze een hartje van goud heeft. Als er chaos is, is Mirthe de enige die gewoon nog even logisch kan nadenken. Wel heeft Mirthe op het gebied van alcohol nog wat ontwikkeling nodig: haar favoriete drankje is zoete witte wijn.

2024

A.R. Berger (Aniek)

2023 Food & Business

M.B. Derksen (Marlijn)

2023 Psychologie