Voorwoord

Welkom op de site van dispuut Selene!

Wij zijn een hechte groep meiden die samen veel leuke activiteiten doen, houden van gezelligheid en niet vies zijn van feesten tot in de vroege uurtjes. We doen verschillende studies, hebben verschillende leeftijden en andere karakters, maar toch passen we heel goed bij elkaar.

Op deze site kun je ontdekken wie wij zijn en wat we allemaal doen. Bekijk vooral ook de foto’s om een goede impressie te krijgen. Om te beginnen borrelen we elke woensdag in caf√© de Groote Griet in de Molenstraat. Hier kletsen we altijd lekker bij en staan we op het eind van de avond te dansen op alle leuke hitjes die we zelf opzetten.

Natuurlijk is dat niet het enige wat we doen. We borrelen namelijk ook vaak met andere disputen, gaan vaak naar toernooien en andere feestjes en gaan elk jaar op dispuutsweekend. Daarnaast eten en sporten we vaak samen of  hangen we een avondje lekker voor de tv.

Het hoogtepunt van het jaar is onze Kabarestafette dat elk jaar weer veel bezoekers trekt! Kijk voor meer informatie hierover op de pagina van de Kabarestafette.

Kijk vooral rond op onze site en aarzel niet om contact op te nemen als je langs wilt komen op een van onze leuke activiteiten. Je kunt altijd bellen/appen naar 06-29316045 of stuur een mailtje naar dispuutselene@gmail.com. Ook kun je onze Facebook bekijken!

Met verlichtende groet,

M.J. den Hartog
Praeses h.t.